Сутність та значення фінансових результатів у системі розвитку господарської діяльності промислових підприємств - Линник, Олена Іванівна; Шишко, Ю. Ю. (ВД "Гельветика", 2013)
Стаття присвячена дослідженню змісту фінансового результату, визначенню його місця та ролі в економічному розвитку господарської діяльності промислових підприємств. Проаналізовано значимість показника фінансового результату для реалізації комплексної системи цілей підприємства. Запропоновано авторське бачення сутності категорій результативності господарської діяльності та фінансового результату підприємства.

The article investigates the content of the financial result, determine its place and role in the economic development of business enterprises. Analyzed the significance of financial performance ratios for the implementation of an integrated system of business objectives. The author 's vision of the essence of the categories of economic activity and the impact of the financial results of the enterprise.
Keywords: промислові підприємства; фінансовий результат; результативність господарської діяльності