Асинхронні двигуни для шахтних конвеєрів з покращеними пусковими властивостями - Лущик, В'ячеслав Данилович; Кирьянов, Володимир Валерійович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянутий на прикладі конвеєрного двигуна новий спосіб покращення пускових характеристик.

A new way of improving starting characteristics is described by the example of a mine conveyor motor.
Induction motors for mine conveyors with advanced startability
Keywords: асинхронні двигуни; шахтні конвеєри; енергетичні показники; mine conveyor motor; starting characteristics; improvement