Застосування методу аналізу ієрархій для вибору оптимальної моделі консолідації ІТ-ресурсів СФД України - Ільїн, С. В.; Холод, Є. Л.; Мазничко, Андрій Борисович; Городнича, Л. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Вибір оптимальної технології для консолідації інформаційних ресурсів, що здійснюють інформаційне забезпечення Державного реєстру документів страхового фонду документації України здійснювався серед технологій IaaS, PaaS, SaaS, DaaS, вебзастосунки тощо. Це виявилось багатокрітеріальною задачею із великою кількістю чинників різної розмірності, яку було розв'язано за допомогою методу аналізу ієрархій.

The selection of the optimal technology for the consolidation of information resources from the information support of the State Register of Documents of the Documentation Insurance Fund of Ukraine was carried out among technologies IaaS, PaaS, SaaS, DaaS, web applications, etc. This multi-criteria problem with a large number of factors of different dimensions was solved using the method of analysis of hierarchies.
Application of the method of analysis of hierarchies for the selection of the optimal model of consolidation of IT resources of the SFD of Ukraine
Keywords: консолідація; реєстри; страховий фонд документації України; IaaS; PaaS; SaaS; DaaS; веб-застосунок; метод аналізу ієрархій; consolidation; registers; documentation insurance fund of Ukraine; web application; method of analysis of hierarchies