Переваги та недоліки діджіталізації управління виробничим персоналом - Перерва, Петро Григорович; Кучинський, Володимир Анатолійович (My University, 2021)
У доповіді представлені результати дослідження переваг та недоліків HR-процесів на промисловому підприємстві. До переваг можна віднести підвищення продуктивності праці, зниження трудомісткості, зближення виробників і споживачів, підвищення якості роботи, отримання нових конкурентних переваг. До недоліків можна віднести надмірні витрати, можливість витоку комерційної інформації, наявність труднощів у реалізації HR-процесів.

The report presents the results of a study of the advantages and disadvantages of HRprocesses in an industrial enterprise. The advantages include increased productivity, reduced labor intensity, rapprochement of producers and consumers, improving the quality of work, gaining new competitive advantages. The disadvantages include excessive costs, the possibility of leakage of commercial information, the presence of difficulties in implementing HR-processes.
Advantages and disadvantages of digitalization of production personnel management
Keywords: діджіталізація; управління; виробничий персонал; продуктивність праці; трудомісткість