Функції декількох змінних. Скалярні поля - Чікіна, Наталія Олександрівна; Антонова, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Навчально-методичний посібник містить основні теоретичні положення, приклади розв'язання задач та завдання для самостійної роботи різних рівнів складності з розділів курсу вищої математики "Функції декількох змінних", "Скалярні поля". Призначений для студентів та викладачів вищих технічних навчальних закладів.
Keywords: навчально-методичний посібник; вища математика; функції змінних; скалярні поля; приклади задач; завдання для самостійної роботи