Науковий внесок вчених Білорусі у Міжнародну конференцію КриМіКо (1991–2011 рр.) - Ржевцева, Н. Л. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті аналізується науковий вклад вчених і фахівців Білорусі в організацїю та роботу Міжнародної Кримської конференції «НВЧ-техніка і телекомунікаційні технології» в 1991-2011 рр. з використанням методів бібліометричного аналізу.

The scientific contribution of scientists and specialists from Belarus into the organization and work of the International Crimean Conference «Microwave & Telecommunication Technology" in 1991-2011 is analyzed with the use of bibliometric analysis methods.
Keywords: радіотехнології; потік інформаційний; публікації наукові; телекомунікації; аналіз бібліометричний; International Crimean conference; radiotechnologies; informative stream; scientific works; scientific publications