Системний підхід до впровадження процесного управління підприємством - Гуца, Олег Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто сутність та етапи системного підходу до впровадження процесного управління підприємством, зокрема формування команди впровадження, вибір програмного забезпечення, ідентифікацію та документування бізнес-процесів, побудову систем KPI та мотивації персоналу, моделювання та оптимізацію бізнес-процесів, впровадження системи управління бізнес-процесами та оперативне управління бізнес-процесами. Призначено для студентів напряму підготовки "Інженерія програмного забезпечення", "Комп’ютерні науки" та "Інформаційні системи та технології" денної та заочної форм навчання, а також може бути корисною аспірантам та студентам інших спеціальностей.
Keywords: системний підхід; підприємство; управління підприємством; процесне управління підприємством; команда впровадження; програмне забезпечення