Ефективність відтворення основних фондів як інноваційні заходи на підприємствах України - Кучіна, Світлана Едуардівна; Теслюк, С. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто ефективність відтворення основних фондів. Досліджено систему показників, що характеризують зношування основних фондів. Проаналізовано рівень ефективності відтворювальних процесів підприємств України, і представлені пропозиції щодо цього напрямку.

Effectiveness of creation capital assets has examined. The system of indexes, that describe the wear of capital assets, have explored. The importance of recreation processes has proven. The level of Ukraine businesses recreation processes effectiveness has analysed and proposals for this direction have given
Keywords: основні фонди; фізичний знос; моральний знос; просте відтворення; розширене відтворення; коефіцієнт змінності