Визначення економічної сутності оборотних коштів та джерел їх формування - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Жмінька, Лілія Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті проаналізовано різноманітні підходи до аналізу економічної сутності оборотних коштів. Запропоновано власне визначення сутності оборотних коштів. Виділено джерела формування оборотних коштів та розглянуто стратегії їх фінансування.

The article analyzes different approaches to the economic substance of the working capital. Own determination of essence of current assets is offered. The traditional sources of forming of current assets are selected. Strategies of financing of current assets were considered.
Keywords: оборотний капітал; оборотні активи; оборотні засоби; кошти; фінансові ресурси; власні кошти підприємств