Оцінка ефективності реструктуризації м'ясопереробних підприємств - Угрімова, Ірина Володимирівна; Маркіна, І. А. (Національний університет харчових технологій, 2013)
В статті автором розроблені методи оцінки економічної ефективності процесів реструктуризації м’ясопереробних підприємств. Представлено рекомендацій по вдосконаленню управління даними процесами. Визначено, що рішення щодо проведення реструктуризації має проводитися на основі оцінки інтегрального показника ефективності реструктуризації підприємства. Узагальнивши точки зору різних авторів щодо особливостей економічного аналізу процесів реструктуризації на етапі прийняття рішення, було виділено чинники, що визначають систему показників аналізу. Автором систематизовано логічну систему показників ефективності реструктуризації. Розроблено показники ефективності реструктуризації м’ясопереробних підприємств.

In this article the author developed methods for assessing the economic efficiency of restructuring of meat processing plants. It was presented recommendations for improve the data management processes. Determined that the decision to restructure should be based on an integrated assessment of performance indicator of enterprise restructuring. Based on various authors’ statements it was summarized the specifics of economic analysis at the stage of restructuring decision. The factors that determine the system performance analysis was isolated. The author did systematisazed logical system of restructuring performance. A performance of meat processing plants’ restructuring was developed.
Evaluation of meat-processing plants restructuring
Keywords: реорганізація; передумови економічні; ефективність економічна; план стратегічний