Спосіб визначення суми двох точок еліптичної кривої над розширеним полем у проективних координатах - Кузнецов, Олександр Олександрович; Євсеєв, Сергій Петрович; Ковтун, Владислав Юрійович; Поляков, Андрій Олександрович; Король, Ольга Григорієвна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2009)
Спосіб визначення суми двох точок еліптичної кривої над двійковим розширеним полем у проективних координатах, який полягає у виконанні процедури додавання двох точок, яка використовує послідовну дію пристроїв "добуток", "піднесення до квадрата" та "додавання" елементів двійкового розширеного поля згідно з алгоритмом додавання точок, а при обчисленні суми двох точок користуються проективними координатами, який відрізняється тим, що додатково включені тимчасові змінні, які зберігаються у відповідних пристроях, виконані над ними послідовні дії пристроїв "добуток", "піднесення до квадрата" та "додавання" елементів двійкового розширеного поля та відсутня залежність від параметра кривої.
Keywords: патент; корисна модель; автоматика; обчислювальна техніка; криптографічний захист інформації; алгоритм додавання точок