Некрасов, Павло ОлександровичГудзь, Ольга МиколаївнаНекрасов, Олександр ПавловичШкаруба, С. М.2019-03-132019-03-132018Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот / П. О. Некрасов [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів 7-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 249-250.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40181ukпромисловість харчовагідрогенезаціяхарчування здоровекислота арахідоновабіокаталізаторРозробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислотThesis