Навчально-методичний комплекс дистанційного курсу - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Гречуха, В. О. (НТУ "ХПІ", 2017)
Для того, щоб студент зміг побудувати процедуру власної практичної діяльності в дистанційному курсі, на початковому етапі його навчання тьютору необхідно продумати і предоставити необхідний навчально-методичний комплекс.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; дистанційний курс; дистанційна освіта