Фуркал, Є. Д.Бєлих, Ірина Анатоліївна2022-06-172022-06-172020Фуркал Є. Д. Біотехнологія виробництва кефіру з додаванням кореню солодки / Є. Д. Фуркал, І. А. Бєлих // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 285.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57290ukмолочні продуктигліциризинова кислотахарчова промисловістьсировинаБіотехнологія виробництва кефіру з додаванням кореню солодкиThesishttps://orcid.org/0000-0002-6637-2232