Методичні вказівки до виконання дипломного проекту - Хитрова, Ірина Володимирівна; Новожилова, Тетяна Борисівна; Шапорев, Валерій Павлович; Нечипоренко, Дмитро Ігорович (ФОП Панов А. М., 2015)
Мета дипломного проекту – формування екологічного мислення, системного підходу до дослідження впливу виробництва на екосистему і знаходження рішень щодо підвищення сталості екосистем, підготовка фахівця, здатного вирішувати проблеми контролю за станом природних екосистем, їх охорони в умовах інтенсивного антропогенного впливу, проблеми екологічного управління природним середовищем та запровадження у виробництво екологічних принципів.
Keywords: методичні вказівки; дипломний проект; пояснювальна записка; реферат; зміст; вступ; огляд літератури