Божко, О. А.Звягінцева, Оксана Вікторівна2023-04-262023-04-262020Божко О. А. Ферментація рослинної сировини для одержання продуктів функціонального призначення / О. А. Божко, О. В. Звягінцева // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 325-326.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64541ukздорове харчуванняферментовані продуктиферментиприродні дріжджілікарські препаратиферментовані чаїФерментація рослинної сировини для одержання продуктів функціонального призначенняArticle