Розвиток малого підприємництва в Україні в умовах воєнного стану - Кобєлєв, Іван Валерійович; Копиця, Андрій Олегович; Перерва, Поліна Олександрівна (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2026)
Загальний кризовий стан української економіки нагально потребує адаптації до кризових умов та воєнних викликів.
Keywords: мале підприємництво; воєнний стан; тенденції розвитку; цифровізація; соціальне підприємництво; інклюзивні практики; інтеграція; екологізація