Вплив дисперсності вихідних компонентів на фазовий склад наповнених силіційорганічних покрить при нагріванні - Ємченко, І. В.; Гивлюд, М. М. (НТУ "ХПІ", 2006)
У статті наведені дані про зміну фазового складу захисних високотемпературних покрить, одержаних на основі наповнених оксидами силіційорганічних сполук при нагріванні. Вибрано оптимальні склади покрить і визначено зміну пористості у широкому інтервалі температур.

The information about the change of the phase composition of high-temperature protective coatings obtained in the process of heating of silicium organic compounds filled with oxides is presented in the article. The optimum compositions of coverings are selected, the porosity changes in the wide range of temperature are determined.
Keywords: диспергування; оксидний наповнювач; температура; фазовий склад; цирконоутворення