Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни "Комп’ютерна математика". Частина 1 - Чернова, Наталя Леонідівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Подано методичні рекомендації та варіанти завдань за темою «Математична постановка та розв’язання проблеми оптимального розподілу обмежених ресурсів як задачі лінійного програмування». Наведено список рекомендованої літератури.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; комп'ютерна математика; математична постановка та розв'язання проблеми оптимального розподілу; лінійне програмування; інженерія програмного забезпечення; оптимальний розподіл обмежених ресурсів