Алгоритм оцінки економічної ефективності впровадження інформаційної технології у торговельну організацію - Нефьодов, Л. І.; Маркозов, Д. О.; Ільге, І. Г.; Беспалий, В. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розроблено алгоритм та модель вибору раціональної інформаційної технології (ІТ) з управління багатономенклатурним запасом. Дана методика дозволяє ефективно контролювати витрати на впровадження ІТ у торговельну організацію, що в свою чергу сприяє підвищенню прибутку підприємства.

In the article was developed algorithm and model choice rational of information technology management stock. This technique is useful to control the costs of the introduction information technology in the trade organization, which in turncontributes to the company's profit
Keywords: інформаційна технологія; управлінське рішення; алгоритм; багатономенклатурні запаси; information technology; algorithm; administrative decision; multinomenclature stock