Сутність стратегічного управління підприємством ресторанного господарства - Пічугіна, Тетяна Сергіївна; Безгінова, Любов Іванівна; Шарапова, Олена Михайлівна; Швед, Світлана Андріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті розглянуто дефініції поняття "стратегічне управління", визначено основні підходи до його розуміння закордонними та вітчизняними науковцями. Це, разом із дослідженням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства, дозволило запропонувати авторське визначення поняття "стратегічне управління підприємством ресторанного господарства".

The article deals with the definition of the "strategic management" concept, the basic approaches to understanding foreign and domestic scientists. This, together with the study of the restaurant business enterprises’ specifics, allowed to offer his own definition of the concept "strategic management restaurant business."
The essence of strategic management of restaurant business
Keywords: ринкова економіка; реакція піприємства; менеджер; конкурентні переваги; enterprise; strategic management approach