Формування та позиціонування креативних інформаційних технологій в аграрному виробництві - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Копиця, Андрій Олегович (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
В доповіді доведено, що застосування креативних технологій відкриває нові можливості для фермерських господарств, дозволяючи їм скорочувати витрати на виробництво, збільшувати прибутки та підвищувати конкурентоспроможність на ринку. Особливо важливим є інтеграція ІТ-рішень у невеликі фермерські господарства, які часто стикаються з проблемами фінансування та нестачею ресурсів.
Keywords: інформаційні технології; діджиталізація; аграрний бізнес; сільськогосподарські підприємства