Proskurnia, O. M.Pererva, P. G.Proskurnia, Y. M.2023-02-132023-02-132022Proskurnia O. M. Quality assurance of ready dishes in the hotel / О. M. Proskurnia, P. G. Pererva, Y. M. Proskurnia // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 499.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62295enquality systemfunctional monitoringcontrol strategyready mealsscheme of the control strategyproduction of ready-made dishesready dishes in the hoteleffectiveness of the systemquality management systemсистема якостіфункціональний моніторингстратегія контролюготові стрависхема стратегії управліннявиробництво готових стравготові страви в готеліефективність системисистема управління якістюQuality assurance of ready dishes in the hotelThesis