Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу "Механічне обладнання підприємств тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів" - Нагорний, Андрій Олегович (My University, 2023)
Розглянуто методологічні засади конструктивних розрахунків основного подрібнювального обладнання технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів. Наведено характеристики щокових та валкових дробарок, приклади виконання розрахунків та варіанти для виконання розрахункового завдання з курсу «Механічне обладнання підприємств», що викладається в рамках профілізації «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів». Призначено для студентів вищих навчальних закладів, технікумів та коледжів, а також технологів та інженерно-технічних працівників, що спеціалізуються у галузі хімічних технологій тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів.
Keywords: методичні вказівки; щокова дробарка; валкова дробарка; ступінь подрібнення; продуктивність