Розробка методики оцінки інвестиційного проекту на основі балансу інтересів його учасників - Крамськой, Дмитро Юрійович (НТУ "ХПІ", 2016)
Запропоновано методику побудови моделі балансу інтересів, в якій вибір альтернатив здійснюється покроково на основі скалярної оптимізації. При цьому як критерії пропонується використовувати два показники: чистого прибутку та загальної тривалості реалізації інвестиційного проекту. Розроблено економіко-математична модель оцінки інвестиційних проектів з урахуванням балансу інтересів його учасників, яка підвищує ефективність розробки та реалізації інвестиційного проекту.
Keywords: інвестиційна діяльність; управлінський вплив; управління інноваційним потенціалом; найманий персонал; НП; investment activities