Оцінка життєвого циклу насосних установок при використанні вільновихрових насосів - Гусак, О. Г.; Котенко, Олександр Іванович; Ніколаєнко, Людмила Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Ця стаття присвячена аналізу вартості життєвого циклу (LCC) і концепції використання його в особливо складних умовах експлуатації насосів.

This article is devoted to analysis of life cycle cost (LCC) and the concept of its use in especially complex conditions of operation of the pumps.
Keywords: експлуатація; конструкція; вільновихрові насоси; life cycle; pump; exploitation; construction