Програми для проведення вступних випробувань за фахом при зарахуванні на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" на 2-3 курс - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2018)
У програмі для проведення вступних випробувань розкрито перелік питань для проведення вступних випробувань абітурієнтів за фахом при зарахуванні на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" на 2-3 курс за спеціальністю: 292 Міжнародні економічні відносини: спеціалізацією 292-1 "Міжнародні бізнес-структури" та спеціалізацією 292-2 "Міжнародна економіка". Методичні вказівки розроблено для студентів всіх форм навчання, які отримують вступають на на 2-3 курс за спеціальністю: 292 Міжнародні економічні відносини: спеціалізацією 292-1 "Міжнародні бізнес-структури" та спеціалізацією 292-2 "Міжнародна економіка".
Keywords: міжнародна економіка; міжнародні економічні відносини; бізнес-структури