Отримання математичної моделі з використанням різноманітних гіпотез про характер залежності властивостей соусів на емульсійній основі від властивостей інгредієнтів - Чоні, І. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті пропонується методика дослідження соусів емульсійного типу побудована на досить простих припущеннях про характер функціональної залежності між параметрами процесів, що досліджують.
Keywords: рецептура; пшеничне борошно; жирність; в’язкість