Операційний менеджмент - Черепанова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Практикум – навчальний посібник до проведення практичних робіт з дисципліни "Операційний менеджмент" для студентів очної та заочної форми навчання зі спеціальностей 6.000014 "Економіка підприємств", 6.060309 "Облік та аудит". У ньому наведено контрольні питання за темами курсу, тести, приклади вирішуваних практичних задач, завдань для самостійної роботи, варіанти двох модульних контрольних робіт та завдання для проведення розрахунково-графічних робіт по варіантах.
Keywords: операційний менеджмент; виробничий процес; операційна стратегія; сфера послуг; технічне нормування; виробнича програма