Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу "Безпечна експлуатація інженерних систем і споруд" - Райко, Валентина Федорівна; Семенов, Євгеній Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Метою навчальної дисципліни "Безпечна експлуатація інженерних систем і споруд" є формування знань щодо здатності вирішення проблем і завдань по забезпеченню основних принципів проектування, розрахунку та безпечної експлуатації окремих елементів інженерних систем і споруд та їх взаємодію в комплексі, набуття практичних вмінь по встановленню правильність вибору інженерних систем і споруд залежно від специфіки небезпечних факторів об’єкту та відповідності цього вибору вимогам чинних нормативних документів з охорони праці для розроблення рекомендацій щодо забезпечення його безпечної експлуатації.
Keywords: методичні вказівки; інженерні споруди; охорона праці; нормативні акти; реконструкції; технічне переоснащення