Ранжування причин гальмування технологічного розвитку - Ткачов, Максим Михайлович (Київський національний університет культури і мистецтв, 2018)
Процеси оперативної комерціалізації (трансферу, самостійному або сумісному використанню) інтелектуально-інноваційних технологій на машинобудівних підприємствах, насамперед, стримують низка проблем, які детально розглянуто в даній доповіді.
Keywords: прогрес технічний; комерціалізація; трансфер технологій