Теоретичні основи формування лідерської позиції майбутніх інженерів у вищих технічних навчальних закладах - Костиря, Ірина Валентинівна; Гура, Тетяна Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Розглядаються теоретичні засади формування лідерської позиції студентів ВТНЗ.
Keywords: лідерська позиція; лідерський потенціал; лідерські якості; професійна підготовка; студенти технічних університетів