Комплексне дипломне проектування як один з аспектів практично-спрямованої підготовки фахівця - Осипова, Світлана Костянтинівна (НТУ "ХПІ", 2016)
В статті розглянуті питання якості освіти, проблеми практичної спрямованості підготовки фахівців. Представлено досвід реального комплексного дипломного проектування в НТУ «ХПІ».

The questions of the quality of education, the problem of the practical orientation of training are given. Experience of real diploma projects are presented.
Keywords: комплексне дипломне проектування; фахівець; якість освіти; компетентність; практична спрямованість