Социальная ответственность хозяйствующих субъектов в условиях глобализации - Панкратова, Е. Н. (НТУ "ХПИ", 2009)
У статті розглянуті суб' єкти соціальної відповідальності та її об' єкти, змістовно розкрито сутність соціальної відповідальності бізнесу в умовах глобалізації, розглянуто можливі шляхи імплементації принципів Глобального договору в практику українських компаній.

The article deals with subjects of social responsibility and its objects, content and essence of social responsibility in the context of globalization, consider possible ways of implementing the Global Compact principles in the practice of Ukrainian companies.
Keywords: бизнес; глобальный договор; институциональное развитие; теневые схемы