Метод функционального диагностирования неисправностей микроконтроллерных устройств управления - Дербунович, Леонид Викторович; Либерг, Игорь Геннадьевич; Якубовский, Д. В. (НТУ "ХПИ", 2007)
Пропонується пiдхiд для розрахунку вертикальної сигнатури, розмір якої є змінюваним, що дозволяє поєднати вертикальну, горизонтальну сигнатури а також розмір програмного сегменту у комбіновану сигнатуру. Це дає змогу покращити головні параметри функціонального контролю мікроконтролерної системи.

A scheme for calculation of vertical signature with variable length is proposed. It makes possible to combine vertical and horizontal signatures with length of data block into one hybrid signature. This approach allows to improve main parameters of concurrent monitoring.
Keywords: отказы; обработка данных; ошибки; временная избыточность; избыточность памяти; быстродействие