Методичні вказівки з англійської мови для самостійної роботи студентів 1-2 курсів спеціальності "Екологія" - Левін, Євген Давидович; Левін, Олег Євгенович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів спеціальності «Екологія», усі розділи присвячені проблемам, пов’язаних з екологічною ситуацією на планеті. Методичні вказівки складаються з трьох розділів, які є різноманітними за тематикою, але їх об’єдную те, що всі ці підтеми належать до однієї теми. У першому розділі можна дізнатися про назви різних сімейств тварин, у другому про рослини і в третьому про захист довкілля.
Methodological instructions in the English language for 1st and 2nd-year students’ self-study in specialty "Ecology"
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; екологія; англійська мова; methodological instructions; self-study; english language; ecology