Гендерні проблеми цифровізації - Крамськой, Дмитро Юрійович; Побережний, Роман Олегович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
В доповіді визначено, що гендерні проблеми цифровізації проявляються в тому, що соціальні і гендерні норми, і гендерні стереотипи, що глибоко вкоренилися, не дозволяють жінкам і дівчаткам використовувати численні можливості, пропоновані цифровими технологіями, для особистісного та професійного зростання.
Keywords: пандемія; цифровізація; індекси; проблеми; гендерний розрив