Туристичний продукт: управління процесами розробки та реалізації - Шеін, Олексій Сергійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що успішне управління процесами розробки та реалізації туристичного продукту потребує комплексного підходу, який включає в себе чітке розуміння потреб та попиту цільової аудиторії; розробку якісного та конкурентоспроможного туристичного продукту; ефективне просування та продаж туристичного продукту; забезпечення високого рівня обслуговування туристів; постійне вдосконалення туристичного продукту. Завдяки ефективному управлінню можна мінімізувати ризики, оптимізувати
Keywords: туризм; туристичні продукти; управління; розробки; ефективність; туристичні підприємства