Аналіз та удосконалення економічного змісту понять інновації і інноваційний розвиток - Крамськой, Дмитро Юрійович; Кучинський, Володимир Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті проаналізовано та удосконалено економічний зміст понять «інновації» і «інноваційний розвиток», які, на відміну від існуючих підходів, розглядаються в просторовому та часовому розрізах.

In the article analysed and improved economic maintenance of concepts «innovations» and «innovative development», which, in a difference from existent approaches, examined in spatial and temporal cuts.
Keywords: процеси інноваційні; економіка; процеси технологічні; потенціал інноваційний; термін; innovations; innovative development; innovative process