Підприємництво і бізнес-культура - Лаготюк, В. О.; Безродна, Стелла Миколаївна (Буковинський державний фінансово-економічний університет, 2016)
Навчальний посібник складено згідно з програмою дисципліни «Підприємництво і бізнес-культура» для підготовки бакалаврів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів фінансово-економічного профілю і призначено для навчання студентів. Для закріплення теоретичних положень запропоновано питання для самоконтролю.
Keywords: суспільство; підприємець; Господарський кодекс України; функції підприємництва; посередник; торгівля; послуги фінансові; підприємництво страхове; бізнес-ідея; бізнес-планування; реєстрація державна; ліцензування; управління підприємством; бізнес малий; бізнес середній; оподаткування; демонополізація; діяльність антимонопольна; законодавство; регулювання державне; підтримка державна; політика фіскальна; емісія грошова; лізинг; успіх; відповідальність; якості ділові; культура професійна; етика ділова