Використання нових шляхів залучення споживачів в сучасних умовах - Геворкян, Артем Юрійович; Головко, В. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В умовах сучасної конкуренції основною метою роздрібних мереж є пошук трендів та технологій, які дозволили б їм залучити нових споживачів та забезпечити стабільність продажу. Дивлячись на це, виробники спрямовують зусилля на розробку антикризових рішень, які дозволили б їм забезпечити відповідний ефект.

In the current competition, the main goal of retailers is finding the trends and technologies that enable them to attract new customers and ensure stable sales. Despite this, manufacturers direct their efforts to develop anti-crisis solutions that enable them to provide an appropriate effect.
Keywords: тренд; рішення антикризові; In-Store Pickup; Drive-In; купівля; диференціація; маркетинг мобільний; комерція мобільна; торгівля роздрібна