Система для визначення параметрів джерела енерговиділення - Коняхін, Г. Ф.; Макаров, Л. Б.; Савченко, Володимир Миколайович; Федюшин, О. І. (Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, 2012)
В статті пропонується система для визначення параметрів джерела енерговиділення шляхом збудження в плазмі другої гармоніки сигналу передавача, що дозволяє підвищити точність виміру енерговмісту плазми джерела енерговиділення і визначити параметри джерела енерговиділення.

In article offered system for definition of parameters of a source of power allocation by excitation in plasma of the second harmonic of a signal of the transmitter which allows to raise accuracy of measurement the power maintenance of plasma of a source of power allocation and to define parameters of a source of power allocation.
System for definition of parameters of a source of power allocation
Keywords: джерело енерговиділення; високотемпературна плазма; вимірник фазового зсуву; інтегратор; вимірник доплерівського зсуву частот; ленгмюровська хвиля; a power allocation source; high-temperature plasma; a measuring instrument of phase shift; the registrar; measuring device of doplervs'kogo change of frequencies; lengmyurovskaya a wave