Актуальність використання медико-біологічних досліджень на заняттях з фізичного виховання для студентів ЗВО - Фоменко, Вікторія Вікторівна; Недбайло, Ірина Анатоліївна; Хірний, Сергій Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У роботі розглянуті проблеми удосконалення системи фізичного виховання для студентів ЗВО за допомогою використання медико-біологічних досліджень на практичних заняттях з навчальної дисципліни "Фізичне виховання", здійснений пошук нових дієвих засобів, які відповідатимуть сучасним вимогам, спрямованих на зміцнення здоров'я людини, розвитку та вдосконалення фізичних якостей молодого покоління.
Keywords: медико-біологічні дослідження; фізичне виховання; теоретичні методи; медико-біологічні аспекти; фізичний розвиток