Порівняльний аналіз міжнародної конкурентоспроможності - Синіговець, Ольга Миколаївна; Перерва, Петро Григорович; Прийменко, Ілля Віталійович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024)
Тема доповіді спрямована на аналіз того, як країни конкурують на міжнародній арені з точки зору їхньої спроможності вести бізнес та залучати інвестиції. Вона охоплює різноманітні аспекти, такі як економічні показники, інновації, технологічний розвиток, політичні умови, культурні та соціальні фактори. Порівняльний аналіз дозволяє зрозуміти сильні та слабкі сторони країн у конкурентному середовищі та ідентифікувати можливості для поліпшення конкурентоспроможності.

The topic of the report is aimed at analyzing how countries compete on the international stage in terms of their ability to do business and attract investment. It covers various aspects such as economic performance, innovation, technological development, political conditions, cultural and social factors. Benchmarking allows you to understand the strengths and weaknesses of countries in a competitive environment and identify opportunities for improving competitiveness.
Comparative analysis of international competitiveness
Keywords: компаративний аналіз; міжнародна конкурентоспроможність; методи; comparative analysis; international competitiveness; methods