Економічні фактори управління маркетингом в агробізнесі - Виниченко, Анастасія Андріївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що поняття "ефективність управління" за своєю суттю ширше, ніж "економічна ефективність управління", оскільки входить як економічний, і політичний і соціальний ефект та ін.
Keywords: аграрний бізнес; менеджмент; фактори ефективності; економіка; прибуток