Інформаційно-програмне забезпечення комплексної оцiнки рiвня екологiчної безпеки системних об’єктiв - Ємельянова, Дар'я Ігорівна (ESC "IASA" NTUU "Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute", 2017)
Метою дослiдження є визначення складових iнформацiйно-методичної пiдтримки комплексної оцiнки рiвня екологiчної безпеки природно-техногенних об’єктiв на основi показникiв екологiчної вiдповiдностi в системi «техногенний об’єкт – навколишнє природне середовище».
Keywords: екологiчна безпека; природно-техногенні об’єкти; iнформацiйно-програмне забезпечення; управлiння якiстю