Комплаєнс-захист системи управління промисловими підприємствами - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2019)
Обґрунтовано, що ефективність організаційної побудови комплаєнс-служби на промисловому підприємстві може бути суттєво підвищена при використанні при її роботі певних організаційних моделей, економічна сутність яких дозволяє, по перше, організаційно вдосконалити роботу комплаєнс-служби, по-друге, забезпечити високий рівень результативності виконання комплаєнс-програми в цілому.
Keywords: комплаєнс-функція; ризики; економічна безпека; нормативно-правове середовище; корпоративна культура