Концептуальні передумови інноваційного розвитку електроенергетичних підприємств - Верхоляд, І. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі удосконалено класифікацію основних чинників, що визначають необхідність інноваційних змін на електроенергетичних підприємствах під впливом комплексних умов. Визначено найбільш істотні зміни у розвитку суспільства та економіки, що впливають на запровадження інноваційної моделі розвитку на підприємствах електроенергетичної галузі.

The paper improved the classification of the main factors that determine the need for innovative changes at the power plants affected by complex conditions. Determined the most significant changes in the development of society and economy, affecting the implementation of innovative models of the business electricity industry.
Keywords: економічне зростання; електроенергія; ефективність; інновації; інтенсивний розвиток; модернізація; electricity; electricity companies; innovation; intensive development; modernization