Циліндричний роликопідшипник з полімерним сепаратором цільної конструкції на шістнадцять вікон - Гайдамака, Анатолій Володимирович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Циліндричний роликопідшипник з полімерним сепаратором цільної конструкції на шістнадцять вікон складається із зовнішнього і внутрішнього кілець, роликів, сепаратора з розміщеними на двогранних перемичках кінцевими уступами трикутної форми, причому перемички сепаратора мають висоту 0,65-0,85 від діаметра ролика, а вершини двогранних кутів бокових поверхонь перемичок розміщені на внутрішніх сторонах кілець сепаратора.
Keywords: патенти; корисна модель; циліндричний роликопідшипник; полімерні сепаратори