Методичні вказівки для проведення практичних занять з курсу "Маркетингові комунікації" - Кітченко, Олена Миколаївна; Чернобровкіна, Світлана Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2017)
В даних методичних матеріалах відповідно до навчального плану курсу "Маркетингові комунікації" містяться 16 тем, які вміщують в себе задачі та ситуації, надаються деякі рекомендації щодо розв'язання пропонованих завдань, надано перелік теоретичних запитань для самостійної роботи та тестів. Надається список літератури, використання якого допоможе краще зрозуміти зміст питання курсу та отримати навички в розв'язанні задач маркетингових комунікацій.
Keywords: маркетингові комунікації; мотивація; комплекс маркетингових комунікацій; стратегія; комунікаційні звернення; маркетингові дослідження; рекламування товарів; стимулювання збуту товарів; персональний продаж товарів; прямий маркетинг; інструменти маркетингових комунікацій; маркетингова політика комунікацій; рекламна діяльність